المقادير
---------
فرخه كبيرة مقطعه 8 قطع
بصله كبيرة
كوب زبادي
كيس فيجيتار أو دقيق ذرة أصفر
فلفل أسود وبهارات وممكن تضيفي توابل أخري لو تحبين وملح
فصين ثوم
ملعقه صلصه
زيت للقلي
طريقه التحضير
----------------
تغسل الفرخه وتنقع لمده ساعه في الخل
تبشري البصله ثم تعصريها وتاخدي ماؤها فقط
تجيبي صينيه وتضعي فيها ورقه فويل ثم تضعي الفراخ مع ماء البصل والتوابل والزبادي والملح والتوم والصلصله ثم تغطيها بالفويل وتدخليها الفرن لمده نص ساعه
أول ماتخرجيها تضعيها في الفيجيتار أو دقيق الذرة ثم تضعيها في الزيت المقدوح حتي تحمر
وبالهنا والشفا
---------
فرخه كبيرة مقطعه 8 قطع
بصله كبيرة
كوب زبادي
كيس فيجيتار أو دقيق ذرة أصفر
فلفل أسود وبهارات وممكن تضيفي توابل أخري لو تحبين وملح
فصين ثوم
ملعقه صلصه
زيت للقلي
طريقه التحضير
----------------
تغسل الفرخه وتنقع لمده ساعه في الخل
تبشري البصله ثم تعصريها وتاخدي ماؤها فقط
تجيبي صينيه وتضعي فيها ورقه فويل ثم تضعي الفراخ مع ماء البصل والتوابل والزبادي والملح والتوم والصلصله ثم تغطيها بالفويل وتدخليها الفرن لمده نص ساعه
أول ماتخرجيها تضعيها في الفيجيتار أو دقيق الذرة ثم تضعيها في الزيت المقدوح حتي تحمر
وبالهنا والشفا