المقادير : حبات بطاطس ( حسب الكمبة اللي انتوا عايزينها ) - حزمة بقدونس ( مفري ) - فحمة متينة - زيت للتحمير -ملح -فلفل -ملعة سمن صغيرة .
الطريقة : هقولوكوا بقطع البطاطس ازاي علشان تطلع متساوية وحلوة ( بعملها ترنشات وبعدين بقطع الترنشة بالطول علشان الصوابع تطلع بنفس الحجم والسمك ) بعدين ننقع صوابع البطاطس في الملح والفلفل (بس مش ملح كتير علشان ماتبقاش حادقة ) حوالي 5 دقائق ، بعد كده نحمر البطاطس في الزيت وبعد مانطلعها نحطها علي الورق الماص او كلينكس عشان تصفي الزيت ، بعد كده نحط عليها البقدونس المفري ونقلبهم كويس ، ونسيب مكان لوضع الفحمة .
( في الاثناء دي نكون مسخنين الفحمة كويس جدا ونحط عليها ملعة السمن الساخنة ونسيبها وسط البطاطس اللي بالبقدونس . بيبقي طعمها زي الكباب بالظبط وتعملوها ساندوتش وبالهنا والشفا .
الطريقة : هقولوكوا بقطع البطاطس ازاي علشان تطلع متساوية وحلوة ( بعملها ترنشات وبعدين بقطع الترنشة بالطول علشان الصوابع تطلع بنفس الحجم والسمك ) بعدين ننقع صوابع البطاطس في الملح والفلفل (بس مش ملح كتير علشان ماتبقاش حادقة ) حوالي 5 دقائق ، بعد كده نحمر البطاطس في الزيت وبعد مانطلعها نحطها علي الورق الماص او كلينكس عشان تصفي الزيت ، بعد كده نحط عليها البقدونس المفري ونقلبهم كويس ، ونسيب مكان لوضع الفحمة .
( في الاثناء دي نكون مسخنين الفحمة كويس جدا ونحط عليها ملعة السمن الساخنة ونسيبها وسط البطاطس اللي بالبقدونس . بيبقي طعمها زي الكباب بالظبط وتعملوها ساندوتش وبالهنا والشفا .